Συγκινεί ο αδελφικός φίλος του 27χρονου Αλέξη: Το μόνο που όπλισε το χέρι του ήταν η οργή και ο θυμός. Εύχομαι να βγει σύντομα και να τον έχουμε κοντά μας

Εν αναμονή της απολογίας του Αλέξη από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του καθώς όπως υποστηρίζει, κακοποιούσε τα αδέρφια του, βρισκόμαστε αυτές τις μέρες. Σήμερα η δίκη συνεχίστηκε για μια ακόμα ημέρα και μεταξύ άλλων κατέθεσε ο αδελφικός φίλος του 27χρονου Αλέξη,  ο Λευτέρης, ο οποίος στήριξε πολύ τον φίλο του. “Το μόνο που […]

Εν αναμονή της απολογίας του Αλέξη από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του καθώς όπως υποστηρίζει, κακοποιούσε τα αδέρφια του, βρισκόμαστε αυτές τις μέρες.

Σήμερα η δίκη συνεχίστηκε για μια ακόμα ημέρα και μεταξύ άλλων κατέθεσε ο αδελφικός φίλος του 27χρονου Αλέξη,  ο Λευτέρης, ο οποίος στήριξε πολύ τον φίλο του.

“Το μόνο που όπλισε το χέρι του Αλέξη ήταν η οργή και ο θυμός. Μου είπε πως μετάνιωσε γι’ αυτό που έκανε και πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω δεν θα το έκανε ποτέ”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”  ο Λευτέρης, φανερά συγκινημένος.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή