Θάνατος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Υπήρξε καθυστέρηση του ασθενοφόρου;

Για το τι ακριβώς συνέβη και αν υπήρξε καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, στην κλήση που δέχτηκε  για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος τελικά απεβίωσε μίλησε  στις  “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου, Παναγιώτης Δαριώτης. Σύμφωνα με όσα είπε το  ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε  στις 04:27 τα ξημερώματα της της Δευτέρας από το τηλεφωνικό κέντρο  της Λάρισας […]

Για το τι ακριβώς συνέβη και αν υπήρξε καθυστέρηση του ΕΚΑΒ, στην κλήση που δέχτηκε  για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος τελικά απεβίωσε μίλησε  στις  “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου, Παναγιώτης Δαριώτης.

Σύμφωνα με όσα είπε το  ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε  στις 04:27 τα ξημερώματα της της Δευτέρας από το τηλεφωνικό κέντρο  της Λάρισας και η  κινητή μονάδα έφυγε από τον Βόλο διασχίζοντας 70 χιλιόμετρα.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι που βρίσκεται στον  Πτελεό στις  05:10, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο τραγουδιστής δεν είχε αναπνοή , δεν είχε σφυγμό, ούτε επαφή με το περιβάλλον, ενώ είχε υποστάσεις που σημαίνει πως ο θάνατος του είχε επέλθει πριν από αρκετή ώρα.

Στις 06:19 προσήλθε στην ανάνηψη του Βόλου ο τραγουδιστής, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή ο κύριος Δαριώτης.