Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: Θέλω να μάθω που είναι τα υπολείμματα του παιδιού μου. Να έχω ένα τόπο να πηγαίνω και να κλαίω…

Η Ζήνα συνάντησε τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου  και για  πρώτη φορά η Βαρβάρα Θεοδωράκη μοιράστηκε  τις αλήθειες της, για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου  γιου της το 2012, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. H κυρία Βαρβάρα μέσα στον αφόρητο πόνο της αποκάλυψε το μεγαλείο της ψυχής της τονίζοντας πως δεν ζητάει εκδίκηση και πως πιστεύει πολύ […]

Η Ζήνα συνάντησε τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου  και για  πρώτη φορά η Βαρβάρα Θεοδωράκη μοιράστηκε  τις αλήθειες της, για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου  γιου της το 2012, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

H κυρία Βαρβάρα μέσα στον αφόρητο πόνο της αποκάλυψε το μεγαλείο της ψυχής της τονίζοντας πως δεν ζητάει εκδίκηση και πως πιστεύει πολύ στον Θεό, ο οποίος όπως τόνισε ξέρει για ποιο λόγο την δοκιμάζει.

“Θέλω να μάθω που είναι τα υπολείμματα του παιδιού μου. Να έχω ένα τόπο να προσεύχομαι και να κλαίω”, εξομολογήθηκε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της….

Δείτε την πραγματικά συγκλονιστική συνέντευξη της