Ανατροπή στην δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη- Ελεύθερη με αναστολή η μια κατηγορούμενη

Mια μη αναμενόμενη εξέλιξη υπήρξε  σήμερα στο Εφετείο, όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας  63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα, ο οποίος  βρέθηκε  σε καταψύκτη ένα χρόνο μετά τηνν εξαφάνιση του. Για την δολοφονία του κατηγορούνται η πρώην σύζυγος του,  η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια και μία 23χρονη η οποία έχει καταδικαστεί  σε 18 χρόνια. Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Ρούλα […]

Mια μη αναμενόμενη εξέλιξη υπήρξε  σήμερα στο Εφετείο, όσον αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας  63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα, ο οποίος  βρέθηκε  σε καταψύκτη ένα χρόνο μετά τηνν εξαφάνιση του.

Για την δολοφονία του κατηγορούνται η πρώην σύζυγος του,  η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια και μία 23χρονη η οποία έχει καταδικαστεί  σε 18 χρόνια.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Ρούλα Κουσκουρη, στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η δίκη θα  γίνει ξανά από την αρχή στις 21 Φεβρουαρίου του 2020, με νέα σύνθεση στην έδρα, λόγω προβλήματος υγείας του Προέδρου.

Υπήρξε όμως και μια ακόμα εξέλιξη καθώς ελεύθερη με αναστολή  μέχρι τη δίκη αφέθηκε η  23χρονη, στην οποία  επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι  απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα,  εμφάνισης στο Α.Τ δύο φορές την εβδομάδα και καταβολή εγγυήσεως 3.000 ευρώ.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή