Ο Xάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη σε μια απολαυστική συνέντευξη: Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη γυναίκα μου…σύμφωνα με εκείνη!

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν σήμερα  καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησαν για όλα σε μια απολαυστική συνέντευξη, για το γάμο τους, τα “καβγαδάκια” τους αλλά και για την συμμετοχή τους φέτος στους “Globetrotters”, όπου ξεχωρίζουν με τις ατάκες τους! «Αν ρωτάτε εμένα η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Η Αντελίνα […]

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν σήμερα  καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησαν για όλα σε μια απολαυστική συνέντευξη, για το γάμο τους, τα “καβγαδάκια” τους αλλά και για την συμμετοχή τους φέτος στους “Globetrotters”, όπου ξεχωρίζουν με τις ατάκες τους!

«Αν ρωτάτε εμένα η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Η Αντελίνα έχει ένα διακόπτη. Τουλάχιστον όσο το ζήσαμε στο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το πρόβλημά μου εμένα. Για αυτό και στα περισσότερα πλάνα έχω μούτρα. Διότι μπορεί να είμαστε ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι, να καθόμαστε μέχρι να αρχίσει το γύρισμα και να είμαστε με σκυμμένο κεφάλι και μόλις αρχίζουμε έβλεπες την Αντελίνα… “Είναι όλα τέλεια, όλα καταπληκτικά”. Αν κάποιος δείχνει αυτό που αισθάνεται, αυτός είμαι εγώ» είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης για την όμορφη σύζυγο του.

Δείτε το video