Συγκινεί ο παραολυμπιονίκης μας, Πάνος Τριανταφύλλου: Πολλές φορές βλέπω στον ύπνο μου πως περπατάω…

O Πάνος Τριαντάφυλλου, ο παραολυμπιονίκης που μας έχει κάνει περήφανους με τις νίκες του και που φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στις “Αλήθεες με τη Ζήνα”. “Την ώρα που σκάσαμε στον γκρεμό, εγώ πετάχτηκα ξαφνικά από το αυτοκίνητο. Ξύπνησα πρώτος εγώ. Ήμουν στην Εντατική […]

O Πάνος Τριαντάφυλλου, ο παραολυμπιονίκης που μας έχει κάνει περήφανους με τις νίκες του και που φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στις “Αλήθεες με τη Ζήνα”.

“Την ώρα που σκάσαμε στον γκρεμό, εγώ πετάχτηκα ξαφνικά από το αυτοκίνητο. Ξύπνησα πρώτος εγώ. Ήμουν στην Εντατική στην ανάνηψη και με πλησιάζει μία κοπέλα λέγοντάς μου ωμά πως δε θα ξαναπερπατήσω ποτέ. Έβαλα τα κλάματα και σοκαρίστηκε”, δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή σε ηλικία 18 ετών, ενώ με συγκίνηση εξομολογήθηκε πως βλέπει συχνά στον ύπνο του πως περπατάει.

“Πολλές φορές βλέπω στον ύπνο μου πως περπατάω. Πως κάτι συμβαίνει και σηκώνομαι από το αναπηρικό αμαξίδιο. Τα βλέπω πολύ συχνά και με κάνουν πολύ χαρούμενο. Όταν έπαθα το τροχαίο, το 2004, μετά από ένα-δύο χρόνια έτυχε να μας πούνε γι’ αυτό το εκκλησάκι, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων. Έτσι πρωτοπήγα με τη μητέρα μου. Ένιωθα απίστευτη ηρεμία”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στην εκπομπή μίλησε και η αγαπημένη του μητέρα.

Δείτε το video