Αποζημίωση – “Μαμούθ” ζητά η οικογένεια Αγγελίδη για τον παρουσιαστή: “Eίναι σχεδόν “φυτό”, έχει καταστεί τετραπληγικός”

Αποζημίωση-μαμούθ , ύψους 2.796.000 ευρώ ζητάει η η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που τραυατίστηκε σε τροχαίο  την παραμονή των Χριστουγέννων του 2018, όταν η μηχανή  του συγκρούστηκε με λεωφορείο. Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση ο δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδης, Άγης Τάτσης, ο οποίος εξήγησε ποια είναι η κατάσταση του παρουσιαστή σήμερα  […]

Αποζημίωση-μαμούθ , ύψους 2.796.000 ευρώ ζητάει η η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που τραυατίστηκε σε τροχαίο  την παραμονή των Χριστουγέννων του 2018, όταν η μηχανή  του συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση ο δικηγόρος της οικογένειας Αγγελίδης, Άγης Τάτσης, ο οποίος εξήγησε ποια είναι η κατάσταση του παρουσιαστή σήμερα  και για ποιον λόγο η οικογένεια του ζητάει αυτό το ποσό.

“Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή του ο Κωνσταντίνος.

Δείτε το video