O Παναγιωτάκης μοίρασε απλόχερα χαμόγελα και αγάπη! Η συγκινητική βράβευση του από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο 9χρονος Παναγιωτάκης, είναι ο  “μικρός ήρωας” που άφησε για λίγο πίσω του  την Αμερική και τη δύσκολη μάχη που δίνει εκεί και ήρθε για λίγο στην Ελλάδα, όπου. με αγάπη αγκάλιασε κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Φέτος για  5η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στήριξαν  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οργάνωσαν  έναν […]

Ο 9χρονος Παναγιωτάκης, είναι ο  “μικρός ήρωας” που άφησε για λίγο πίσω του  την Αμερική και τη δύσκολη μάχη που δίνει εκεί και ήρθε για λίγο στην Ελλάδα, όπου. με αγάπη αγκάλιασε κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

Φέτος για  5η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στήριξαν  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οργάνωσαν  έναν ακόμα τηλεμαραθώνιο.με  συμπαρουσιαστή τον μικρό σε ηλικία, αλλά μεγάλο μαχητή της ζωής, Παναγιωτάκη.

Το μικρό αγόρι με το μεγάλο χαμόγελο συγκίνησε παρουσιάζοντας  στο τηλεοπτικό κοινό τις πολυδιάστατες δράσεις του συλλόγου, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Ρούλα Κουσκουρή

Σήμερα βρέθηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής, με τους γονείς του, όπου οι άνθρωποι από το “Χαμόγελο του παιδιού” τον βράβευσαν ανακηρύσσοντας τον  “Πρεσβευτή του Χαμόγελου του παιδιού”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα