H μάνα Τοπαλούδη απαντά στη μάνα του Ροδίτη κατηγορουμένου: Ο γιος της σκότωσε το δικό μου το παιδί και το πέταξε ζωντανό…

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της δίκης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε μια συνέντευξη ψυχής στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά. Η κυρία Κούλα Τοπαλούδη μίλησε  για όσα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, για το πρώτο της τετ α τετ με τους κατηγορούμενους,  για τη δολοφονία της κόρης της, […]

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της δίκης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε μια συνέντευξη ψυχής στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά.

Η κυρία Κούλα Τοπαλούδη μίλησε  για όσα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, για το πρώτο της τετ α τετ με τους κατηγορούμενους,  για τη δολοφονία της κόρης της, για τον  αβάσταχτο πόνος που την κρατά έξω από το δικαστήριο, αλλά απάντησε και σε όσα δήλωσε πρόσφατα η μητέρα του νεαρού Ροδίτη.

“Εγώ, αν τολμούσε το παιδί μου να σκοτώσει και να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, δε θα το στήριζα! Θα ντρεπόμουν γι’αυτό το παιδί που γέννησα κι έφερα στη ζωή. Αλλά θα ντρεπόμουν παραπάνω που δεν έκανα σωστή δουλειά και δε διαπαιδαγώγησα και δεν ανέθρεψα σωστά. Αυτή η γυναίκα δε νοιάζεται για την Ελένη μου. Νοιάζεται για το δικό της το παιδί που διέπραξε τον χειρότερο φόνο όλων των εποχών. Ο γιος της σκότωσε το δικό μου το παιδί και το πέταξε ζωντανό. Αν αντιστρέψω την ερώτηση… ας έρθει να μου πει πως αισθάνεται”

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη στα 2 παρακάτω video