Η συγκίνηση της Ζήνας Κουτσελίνη ανασύροντας μνήμες από το παρελθόν με τον Γιάννη Δημαρά

Mια πολύ αποκαλυπτική αλλά και συγκινητική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Δημαράς, στις Αλήθειες με τη Ζήνα και με αφορμή αυτή την εξομολόγηση  η  Ζήνα Κουτσελίνη  μίλησε για τα χρόνια της συνεργασίας τους, χωρίς να κρύψει την συγκίνηση της. “Όταν έγινα  αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Ελένης, ο Νικόλας του, το παιδί του με τη σκηνογράφο Αναστασία Κωνσταντάκου, ήταν […]

Mια πολύ αποκαλυπτική αλλά και συγκινητική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Δημαράς, στις Αλήθειες με τη Ζήνα και με αφορμή αυτή την εξομολόγηση  η  Ζήνα Κουτσελίνη  μίλησε για τα χρόνια της συνεργασίας τους, χωρίς να κρύψει την συγκίνηση της.

“Όταν έγινα  αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Ελένης, ο Νικόλας του, το παιδί του με τη σκηνογράφο Αναστασία Κωνσταντάκου, ήταν βοηθός σκηνοθέτη και δουλέψαμε παρέα. Όταν έφυγε από τη ζωή ο Νικόλας,   η είδηση μας βρήκε ενώ δούλευε στην εκπομπή. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν για μένα να μπορέσω να μιλήσω με τον Γιάννη…”ε’ιπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια έκανε μια τρυφερή αποκάλυψη:

“Γιάννη, σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα. Και ξέρεις εσύ… Γιατί ο Γιάννης όταν ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν είχα χρήματα μέχρι χαρτζιλίκι μου έδινε”, τόνισε συγκινημένη.

Δείτε το video