“Argi’s Club” δια χειρός Αργύρη Παπαργυρόπουλου: Το καινούργιο ξεκίνημα του «άρχοντα της διασκέδασης

Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν σήμερα καλεσμένος  ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο  άρχοντας της διασκέδασης  που επιτέλους επέστρεψε στο “θρόνο” του. Ο επιχειρηματίας που έχει γράψει ιστορία στην αθηναική νύχτα μίλησε εγκαίνια του νέου νυχτερινού  του κέντρου και το καινούργιο ξεκίνημα μετά το τέλος εποχής της θρυλικής “Αθηναίας”. Ο Αργύρης επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για […]

Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν σήμερα καλεσμένος  ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο  άρχοντας της διασκέδασης  που επιτέλους επέστρεψε στο “θρόνο” του.

Ο επιχειρηματίας που έχει γράψει ιστορία στην αθηναική νύχτα μίλησε εγκαίνια του νέου νυχτερινού  του κέντρου και το καινούργιο ξεκίνημα μετά το τέλος εποχής της θρυλικής “Αθηναίας”.

Ο Αργύρης επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να υποδεχτεί αγαπημένους φίλους στον ολοκαινούργιο χώρο διασκέδασης  που έφτιαξε στη Γλυφάδα, το Argi’s Club.

Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η Ζήνα Κουτσελίνη με συνεργάτιδες της, η Χριστίνα Μαραγκόζη με την κόρη της, ο Κώστας Σόμμερ και πολλοί άλλοι.

Δείτε το video από την εκπομπή.