Λύγισε ο αδελφός του Έλληνα που είχε δηλωθεί εξαφανισμένος και επαναπατρίστηκε: Την τελευταία εβδομάδα δεν άντεχε τους πόνους και μου ζήτησε να έρθει να “τελειώσει¨στην Ελλάδα

Επαναπατρίστηκε χθες από το Λονδίνο, 54χρονος που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος πριν από 8 χρόνια αλλά ήταν σοβαρά άρρωστος στην Αγγλίας. Ο άνδρας όταν έμαθε  για την ασθένεια του, αποφάσισε να το περάσει μόνος του και έτσι διέκοψε την επικοινωνία με   την οικογένειά του. “Είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα όμως δε μας έλεγε τι έχει». «Την τελευταία εβδομάδα, […]

Επαναπατρίστηκε χθες από το Λονδίνο, 54χρονος που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος πριν από 8 χρόνια αλλά ήταν σοβαρά άρρωστος στην Αγγλίας.

Ο άνδρας όταν έμαθε  για την ασθένεια του, αποφάσισε να το περάσει μόνος του και έτσι διέκοψε την επικοινωνία με   την οικογένειά του.

“Είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα όμως δε μας έλεγε τι έχει». «Την τελευταία εβδομάδα, δεν άντεχε άλλο τους πόνους, οπότε και μου είπε το πρόβλημά του και μου είπε “αν γίνεται, να έρθω να τελειώσω στην Ελλάδα”» είπε μεταξύ άλλων συγκινημένος ο αδερφός του, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε το video