Ξεσπά η αδελφή του Φώτη Ντούλου: Δέχθηκε μεγάλο κυνήγι!Του είχαν καταστρέψει τη ζωή και το όνομά του…

Η οικογένεια του  Ελληνοαμερικανού  επιχειρηματία Φώτη Ντουλός ζητά να γίνει η δίκη ακόμη και μετά το θάνατό του για να δικαιωθεί η μνήμη του. Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρούλα Κουσκουρή και για όλες τις λεπτομέρειες της μυστηριώδους  εξαφάνισης της συζυγου τουΤζένιφερ, τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στον επιχειρηματία για την δολοφονία […]

Η οικογένεια του  Ελληνοαμερικανού  επιχειρηματία Φώτη Ντουλός ζητά να γίνει η δίκη ακόμη και μετά το θάνατό του για να δικαιωθεί η μνήμη του.

Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρούλα Κουσκουρή και για όλες τις λεπτομέρειες της μυστηριώδους  εξαφάνισης της συζυγου τουΤζένιφερ, τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στον επιχειρηματία για την δολοφονία της, την κράτηση του στη φυλακή και στη συνέχεια στον κατ’ οίκον περιορισμό του μέχρι και την ημέρα της αυτοκτονίας του.

Δείτε τα όλα στο video

«Δέχθηκε μεγάλο κυνήγι. Του είχαν καταστρέψει τη ζωή και το όνομά του. Είχαν καταστρέψει τη σχέση με τα παιδιά του, δεν τον άφηναν να τα δει. Τον είχαν καταστρέψει οικονομικά», δηλώνει η αδερφή του.

Πλέον, σκοπός της οικογένειας είναι να «καθαρίσουν» το όνομά του και να αποκτήσουν πάλι επαφή με τα πέντε παιδιά του