Προφυλακίστηκε ο 63χρονος που σκότωσε τον γιο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη  σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως,  μετά την απολογία του σήμερα ο 63χρονος άνδρας που την Κυριακή  σκότωσε τον 32χρονο γιο του με 6 πυροβολισμούς,  την Κυριακή στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Μετά την δολοφονία που έγινε στο σπίτι της οικογένειας ο δράστης  παρέμεινε εκεί όπου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Ο ηλικιωμένος άνδρας ανέφερε στην  απολογία […]

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη  σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως,  μετά την απολογία του σήμερα ο 63χρονος άνδρας που την Κυριακή  σκότωσε τον 32χρονο γιο του με 6 πυροβολισμούς,  την Κυριακή στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Μετά την δολοφονία που έγινε στο σπίτι της οικογένειας ο δράστης  παρέμεινε εκεί όπου και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανέφερε στην  απολογία του  ότι ήταν θόλωμένος από τη βίαιη συμπεριφορά του  γιου του και δήλωσε μετανιωμένος.

Στο πλευρό του σήμερα ήταν συνεχώς η κόρη του, όπως μας ενημέρωσε σε ζωντανή σύνδεση ο Στρατής Λιμνιός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.