Δίκη Τοπαλούδη: Η αποκάλυψη του πατέρα της Ελένης- Για ποιο λόγο είναι πάντα στην αίθουσα που διεξάγεται η δίκη;

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μιας και η εισαγγελέας ήταν αδιάθετη αλλά και ο Ροδίτης κατηγορουμένος νοσηλεύεται από χθες στο Θριάσιο με πυρετό, αλλά έχοντας βρεθεί αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού. Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο πατέρας της άτυχης Ελένης, κύριος Γιάννης […]

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μιας και η εισαγγελέας ήταν αδιάθετη αλλά και ο Ροδίτης κατηγορουμένος νοσηλεύεται από χθες στο Θριάσιο με πυρετό, αλλά έχοντας βρεθεί αρνητικός στο τεστ του κορονοϊού.

Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο πατέρας της άτυχης Ελένης, κύριος Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος σχολίασε τη συγνώμη που του ζήτησε στην απολογία του ο Αλβανός κατηγορουμένος και εξήγησε για ποιο λόγο βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της δίκης μέσα στην δικαστική αίθουσα.

“Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως είδε από την Ελένη, τι παιδί και τι χαρακτήρας ήταν από τις λίγες μέρες που τη γνώρισε; Ίσως αναγνωρίζει ότι θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο;Μακάρι… ποιος γονιός δε θα ευχόταν να δημιουργείτο μια φιλική σχέση ή ερωτική ή και κάτι πιο σοβαρό ενδεχομένως… κι ένας γάμος. Εμείς ως οικογένεια δεν είμαστε ρατσιστές και το έχουμε αποδείξει. Ποιος γονιός δε θέλει να έχει το παιδί του και αύριο μεθαύριο τα εγγόνια του…Δυστυχώς, κάποιοι δεν σκέφτονταν να κάνουν σχέδια για σχέσεις. Σκέφτονταν κάποια αλλά πράγματα, τα οποία είχαν στο βάθος του μυαλού τους και έβγαλαν στο σώμα της κόρης μας”, τόνισε ο κύριος Τοπαλούδης. 

Δείτε όσα είπε