Δίκη Τοπαλούδη: Συγκινεί η μάνα της Ελένης μέσα στον ανείπωτο πόνο της…Σε ποιον πρόσφερε 3 τριαντάφυλλα;

Με την αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. “Καταπέλτης” ΄ήταν στην αγόρευση της η δικαστική λειτουργός, η οποία έριξε κεραυνούς για τους δυο κατηγορουμένους, τον 23χρονο Ροδίτη και τον 21χρονο Αλβανό. Και σήμερα για δεύτερη μέρα βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα εκτός από τον […]

Με την αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

“Καταπέλτης” ΄ήταν στην αγόρευση της η δικαστική λειτουργός, η οποία έριξε κεραυνούς για τους δυο κατηγορουμένους, τον 23χρονο Ροδίτη και τον 21χρονο Αλβανό.

Και σήμερα για δεύτερη μέρα βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα εκτός από τον πατέρα της Ελένης και η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, θέλοντας να ακούσει την αγόρευση.

Η πονεμένη μάνα της άτυχης Ελένης έκανε μια πολύ τρυφερή κίνηση μέσα στον ανείπωτο πόνο της, κόβοντας τρία τριαντάφυλλα από τον κήπο  του σπιτιού όπου φιλοξενείται εκείνη και ο σύζυγος της αυτές τις ημέρες, τα οποία και  προσέφερε στην εισαγγελέα.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.