Oι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας από την Άση Μπήλιου

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που διανύουμε έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/05), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) και θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, τον διάλογο, αλλά και […]

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που διανύουμε έκανε το πρωί της Δευτέρας (18/05), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) και θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, τον διάλογο, αλλά και πιο έντονα διλήμματα στην καθημερινότητά μας. Θα υπάρξουν μπερδέματα και σύγχυση.

«Στους Διδύμους βρίσκονται επίσης ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη. Την εβδομάδα αυτή σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του Μαϊου στους Διδύμους στις 22/5. Είναι η τελευταία φάση της Σελήνης που δε συμπίπτει με κάποια έκλειψη. Τον Ιούνιο ξεκινούν οι εκλείψεις», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου.

Δείτε το video