Στη γειτονιά του 76χρονου που φέρεται να ασελγούσε στις 4 εγγονές του: Μας έχει συγκλονίσει το περιστατικό. Οι γονείς είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αγωνιστές

76χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της ασέλγειας στις τέσσερις ανήλικες εγγονές του, Όλα αποκαλύφθηκαν  όταν μια γυναίκα είδε έξω τον ηλικιωμένο να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά στην μια από τις εγγονές του, ηλικίας μόλις 9 ετών. Η γυναίκα αρχικά πλησίασε το παιδάκι και του είπε πως δεν είναι σωστό να το δέχεται με αυτό […]

76χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της ασέλγειας στις τέσσερις ανήλικες εγγονές του,

Όλα αποκαλύφθηκαν  όταν μια γυναίκα είδε έξω τον ηλικιωμένο να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά στην μια από τις εγγονές του, ηλικίας μόλις 9 ετών.

Η γυναίκα αρχικά πλησίασε το παιδάκι και του είπε πως δεν είναι σωστό να το δέχεται με αυτό με εκείνο να της απαντά με αθωότητα, πως είναι ο παππούς της.

Στη συνέχεια η γυναίκα ακολούθησε τον ηλικιωμένο και όταν τον είδε να μπαίνει σε ένα σπίτι ενημέρωσε τηλεφωνικά το  ‘Χαμόγελο του Παιδιού”, ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

Ο άνδρας, μένει στο εξωτερικό και βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη,  όπου είχε επισκεφτεί τον γιο του και την οικογένεια του και έμεινε εκεί παραπάνω λόγω κορονοΪού.

Στη γειτονιά της οικογένειας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ο δημοσιογράφος Στρατής Λιμνιός και μίλησε με γείτονες οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια, ενώ δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Δείτε το video