Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρα βιασμού: H μαρτυρία παρ’ ολίγον θύματος του. “Με έσπρωξε μου έκλεισε το στόμα και με έριξε σε ένα χαντάκι…”

Ένας 29χρονος συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για απόπειρες βιασμού. Τη δική της μαρτυρία έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λιμνιό.  ένα από τα παρ’ ολίγον θύματα του, μια 30χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη.  Η νεαρή γυναίκα έκανε γυμναστική έξω όταν είδε τον άνδρα να την  κοιτάει επίμονα και μετά από λίγο κατάλαβε […]

Ένας 29χρονος συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για απόπειρες βιασμού.

Τη δική της μαρτυρία έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λιμνιό.  ένα από τα παρ’ ολίγον θύματα του, μια 30χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη. 

Η νεαρή γυναίκα έκανε γυμναστική έξω όταν είδε τον άνδρα να την  κοιτάει επίμονα και μετά από λίγο κατάλαβε ότι την ακολουθούσε.

“Κατάλαβα ότι με ακολουθούσε. Εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με την οικογένειά μου, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θεώρησα αρχικά ότι ήταν η ιδέα μου. Ξαφνικά ένιωσα ότι ήταν δίπλα μου. Με έσπρωξε, μου έκλεισε το στόμα και με έριξε κάτω σε ένα χαντάκι…Την ώρα που πήγε να με βιάσει, κατάφερα να καλέσω με το τηλέφωνό μου το σπίτι μου και άρχισαν να ουρλιάζω. Εκείνος τρόμαξε, πήρε το κινητό μου κι έφυγε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε