Η εξομολόγηση 19χρονης ΑΜΕΑ που βιάστηκε από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη και έναν 23χρονο Ρομά: Όταν τον είδα στη δίκη έτρεμα…

 Στο εδώλιο θα βρεθεί  ξανά που ο 21χρονος Αλβανός  καταδικάστηκε σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.  Αυτή τη φορά κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης ΑΜΕΑ, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μόλις μετα την  δολοφονία της Ελένης. Στο εδώλιο μαζί του θα καθίσει και  23χρονος ρομά. Η […]

 Στο εδώλιο θα βρεθεί  ξανά που ο 21χρονος Αλβανός  καταδικάστηκε σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Αυτή τη φορά κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης ΑΜΕΑ, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μόλις μετα την  δολοφονία της Ελένης.

Στο εδώλιο μαζί του θα καθίσει και  23χρονος ρομά.

Η 19χρονη ΑμεΑ έσπασε τη σιωπή της  και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά.

“Παρακολούθησα τη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη και δεν είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, θα έπρεπε να μείνουν περισσότερα χρόνια μέσα…Από την πρώτη σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ελένης…Τους θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους γιατί μου έκαναν και οι δύο κακό. Θα μπορούσε ο ένας να με γλιτώσει….Θέλω να τιμωρηθούν με την ανώτατη των ποινών και τα κορίτσια αν τους συμβεί κάτι τέτοιο να μη φοβούνται, να απευθύνονται στην αστυνομία, να μιλάνε” εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων το νεαρό κορίτσι.

Δείτε όσα είπε