Μητέρα 19χρονης ΑΜΕΑ: Η κοντινή απόσταση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη και του βιασμού της κόρης μου αποδεικνύει την κτηνωδία αυτού του Αλβανού…

 Στο εδώλιο θα βρεθεί  ξανά που ο 21χρονος Αλβανός  καταδικάστηκε σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.  Αυτή τη φορά κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης ΑΜΕΑ, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μόλις μετα την  δολοφονία της Ελένης. Στο εδώλιο μαζί του θα καθίσει και  23χρονος ρομά. Η […]

 Στο εδώλιο θα βρεθεί  ξανά που ο 21χρονος Αλβανός  καταδικάστηκε σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Αυτή τη φορά κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης ΑΜΕΑ, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μόλις μετα την  δολοφονία της Ελένης.

Στο εδώλιο μαζί του θα καθίσει και  23χρονος ρομά.

Η μητέρα της 19χρονης έσπασε τη σιωπή της  και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά.

“Αισθάνθηκα ανατριχίλα με τη μητέρα της Ελένης, καμία μάνα να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση…Τη συμπονώ, άσχετα αν το παιδί μας είναι σε άλλη κατάσταση. Η οργή και ο θυμός είναι τα ίδια…Αυτή η κοντινή απόσταση των δύο γεγονότων αποδεικνύει την κτηνωδία αυτού του Αλβανού…. Εκείνο το βράδυ όταν γύρισε στο σπίτι το παιδί μου ήταν 9 το βράδυ και πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της για να κοιμηθεί. Την είδα σε άσχημη κατάσταση, είχε χόρτα στα μαλλιά της, το παντελόνι της ήταν σκισμένο, ήταν βρεγμένη και δε με κοιτούσε στα μάτια. Τηλεφώνησα στη μεγάλη μου κόρη που της ανοίγεται πιο εύκολα… Από τότε δεν κοιμάται μόνη της και δε φοβάται το σκοτάδι”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε