Καλλιθέα: Πώς έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η  επίθεση που δέχτηκε χθες το πρωί 34χρονη στη δουλειά της, από άγνωστη γυναίκα η οποία την περιέλουσε με βιτριόλι, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Η κάμερα  της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος βρέθηκαν στο  εσωτερικό της πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, όπου δέχθηκε την επίθεση  η γυναίκα. […]

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η  επίθεση που δέχτηκε χθες το πρωί 34χρονη στη δουλειά της, από άγνωστη γυναίκα η οποία την περιέλουσε με βιτριόλι, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.

Η κάμερα  της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος βρέθηκαν στο  εσωτερικό της πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, όπου δέχθηκε την επίθεση  η γυναίκα.

Τα ίχνη από το βιτριόλι υπάρχουν παντού στον χώρο. Στον τοίχο, στην πόρτα του ασανσέρ, ενώ το μάρμαρο στο πάτωμα έχει κυριολεκτικά καταστραφεί από το καυστικό υγρό. Τα σημάδια αυτά δείχνουν το μένος της δράστιδος απέναντι στο θύμα. Η ποσότητα του υγρού που έριξε στην 34χρονη ήταν πολύ μεγάλη και δείχνει ότι της είχε στήσει καρτέρι και ήθελε να της κάνει κακό. 

Ο Γιώργος Σόμπολος μεταφέρει καρέ καρέ το πώς έγινε η επίθεση στην 34χρονη σύμφωνα με τις δηλώσεις της.

Δείτε το video