Γιατρός 34χρονης: “Υπάρχει ομάδα ψυχολόγων που ασχολείται μαζί της. Θα είναι πολλά τα χειρουργεία,, έχει πολύ δρόμο…””

Στην πρώτη  χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή η 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη γυναίκα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.  Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η  διευθύντρια της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου,  και τόνισε  χαρακτηριστικά πως τα εγκαύματά της  34χρονης  είναι πολύ βαθιά […]

Στην πρώτη  χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή η 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη γυναίκα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα. 

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η  διευθύντρια της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου,  και τόνισε  χαρακτηριστικά πως τα εγκαύματά της  34χρονης  είναι πολύ βαθιά και η αποκατάστασή τους δύσκολη. 

“Ελπίζουμε για το καλύτερο. Από το χημικό έγκαυμα έχει καεί όλο το πάχος του δέρματος και προσπαθούμε να το αποκαταστήσουμε. Είναι δύσκολη η αποθεραπεία και η ασθενής έχει πολύ δρόμο μπροστά της”, είπε  μεταξύ άλλων η γιατρός.

Δείτε όσα είπε για την κατάσταση της 34χρονης Ιωάννας