Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η κατάθεση της Ιωάννας – “Ένιωσα τα μάτια της πάνω μου”

Όλο και στενεύει ο κλοιός της αστυνομίας  γύρω από την γυναίκα που πριν από μια εβδομάδα πέταξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο 18% του σώματος της. Συγκλονιστικά είναι όσα κατέθεσε η νεαρή γυναίκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, στους αστυνομικούς, για την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου […]

Όλο και στενεύει ο κλοιός της αστυνομίας  γύρω από την γυναίκα που πριν από μια εβδομάδα πέταξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο 18% του σώματος της.

Συγκλονιστικά είναι όσα κατέθεσε η νεαρή γυναίκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, στους αστυνομικούς, για την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το γραφείο όπου εργάζεται. 

“Την ώρα που έφτασα και περίμενα στην πόρτα του ασανσέρ ένιωσα την παρουσία της δίπλα μου…και ένιωσα, ένιωσα τα μάτια της να με κοιτούν στα μάτια τα δικά μου”, είπε χαρακτηριστικά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα’.

Δείτε το video