Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης Λίνας: Βρέθηκαν τα πρόσωπα που έστελναν απειλητικά μηνύματα

Ραγδαίες  είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου της  φοιτήτριας  Λίνας Κοεμτζή.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε  η ταυτότητα των προσώπων που  έστελναν απειλητικά  μηνύματα στη μικρότερη αδελφή  στα οποία έλεγαν  στην οικογένεια της  φοιτήτριας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί θα είχαν το ίδιο τέλος. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα: […]

Ραγδαίες  είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου της  φοιτήτριας  Λίνας Κοεμτζή.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε  η ταυτότητα των προσώπων που  έστελναν απειλητικά  μηνύματα στη μικρότερη αδελφή  στα οποία έλεγαν  στην οικογένεια της  φοιτήτριας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί θα είχαν το ίδιο τέλος.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα: ένας 31χρονος άνδρας και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο τα απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Δείτε το ρεπορτάζ