Συγκλονίζει ο πατριός της πανέμορφης 22χρονης Αλεξάνδρας: Δυστυχώς το παιδί μας το χάσαμε…

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε συντετριμμένος ο πατριός της άτυχης 22χρονης Αλεξάνδρας,  η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από μια  επέμβαση ρουτίνας, η οποία κατέληξε σε τραγωδία. Η κοπέλα αφού έκανε την επέμβαση επέστρεψε στο σπίτι της και  είχε  αφόρητους  πόνους, ενώ την επομένη μέρα ο γιατρός που την χειρούργησε είπε πως πρέπει να μεταφερθεί αμέσως […]

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε συντετριμμένος ο πατριός της άτυχης 22χρονης Αλεξάνδρας,  η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από μια  επέμβαση ρουτίνας, η οποία κατέληξε σε τραγωδία.

Η κοπέλα αφού έκανε την επέμβαση επέστρεψε στο σπίτι της και  είχε  αφόρητους  πόνους, ενώ την επομένη μέρα ο γιατρός που την χειρούργησε είπε πως πρέπει να μεταφερθεί αμέσως σε νοσκομείο της Αθήνας καθώς τα νεφρά της δεν λειτουργούσαν.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι γονείς της το ασθενοφόρο χρειάστηκε 8 ώρες μέχρι να πάει να παραλάβει την Αλεξάνδρα και στη συνέχεια περίμενε 3,5 ώρες στο νοσοκομείο μέχρι να την δουν οι γιατροί.

Η κοπέλα διασωληνώθηκε άμεσα καθώς είχε υποστεί σηψαιμικό σοκ και μετά από 23 μέρες σκληρής μάχης έφυγε από τη ζωή λίγο πριν προλάβει να γίνει 23 ετών στις 18 Ιουνίου.

“Ο μόνος λόγος που βγαίνω και μιλάω είναι για να μην χαθεί άλλο παιδί…Ευχαριστώ τους γιατρούς που στάθηκαν στο παιδί μας σαν μανάδες και πατεράδες…Δυστυχώς όμως το παιδί μας το χάσαμε…”, τόνισε σοκαρισμένος ο πατριός της πανέμορφης Αλεξάνδρας.

Δείτε όσα είπε