Eπίθεση με βιτριόλι: Τα μεγάλα λάθη και οι εμμονές της βασικής υπόπτου με την Ιωάννα

Mια σειρά από λάθη  που έκανε η 35χρονη  που επιτέθηκε με βιτριόλι  στην Ιωάννα στην Καλλιθέα, οδήγησαν στην σημερινή της προσαγωγή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου  Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πρώτο λάθος που έκανε  είναι ότι λίγες μέρες πριν  την επίθεση, πήγε με ένα πακιστανικό τηλέφωνο στο σημείο της επίθεσης και για να τσεκάρει αν […]

Mια σειρά από λάθη  που έκανε η 35χρονη  που επιτέθηκε με βιτριόλι  στην Ιωάννα στην Καλλιθέα, οδήγησαν στην σημερινή της προσαγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου  Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το πρώτο λάθος που έκανε  είναι ότι λίγες μέρες πριν  την επίθεση, πήγε με ένα πακιστανικό τηλέφωνο στο σημείο της επίθεσης και για να τσεκάρει αν λειτουργεί, κάλεσε το νούμερο από τηλεφωνικό θάλαμο με τηλεκάρτα. 

Το δεύτερο λάθος που  να έκανε ήταν ότι τις προηγούμενες μέρες της επίθεσης βρέθηκε στο σημείο για να εποπτεύσει τον χώρο της επίθεσης, απουσιάζοντας από τη δουλειά της αδικαιολόγητα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι συνάδελφοί της.

Δείτε  όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ στο video