Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Tα μεγάλα ερωτηματικά, τα σενάρια που εξετάζονται και όσα αποκαλύπτουν οι δικοί της άνθρωποι

Εντατικές είναι οι  έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν ενωπίων της δικαιοσύνη Όπως είναι γνωστό από τους αστυνομικούς η  μυστηριώδης  κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε από το σχολείο, έχει ταυτοποιηθεί, καθώς το κοριτσάκι  την αναγνώρισε.  Στην κάμερα της εκπομπής είδαμε όλο το σχετικό ρεπορτάζ αλλά και όσα […]

Εντατικές είναι οι  έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν ενωπίων της δικαιοσύνη

Όπως είναι γνωστό από τους αστυνομικούς η  μυστηριώδης  κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε από το σχολείο, έχει ταυτοποιηθεί, καθώς το κοριτσάκι  την αναγνώρισε. 

Στην κάμερα της εκπομπής είδαμε όλο το σχετικό ρεπορτάζ αλλά και όσα δήλωσαν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

“Θέλω μέσω αστυνομίας να τη βλέπω. Μετανιώνω για τα πέντε  χρόνια που δεν είχα επικοινωνία μαζί της”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video