Καταδικάστηκαν ο 23χρονος και ο 21χρονος δολοφόνος της Τοπαλούδη για τον βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ- Η πρωτοφανής απειλή του στον πρόεδρο της δίκης

Ένοχοι κρίθηκαν  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  της Κω, το απόγευμα της Παρασκευής  ο 23χρονος Ρομά και ο 21χρονος  Αλβανικής καταγωγής για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο. To δικαστήριο  επέβαλλε  και στους δυο κατηγορουμένους ποινή κάθειρξης 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Αλβανός κρίθηκε πρόσφατα  ένοχος για τον βιασμό και τη […]

Ένοχοι κρίθηκαν  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  της Κω, το απόγευμα της Παρασκευής  ο 23χρονος Ρομά και ο 21χρονος  Αλβανικής καταγωγής για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο.

To δικαστήριο  επέβαλλε  και στους δυο κατηγορουμένους ποινή κάθειρξης 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Αλβανός κρίθηκε πρόσφατα  ένοχος για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Με την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου ο 21χρονος  απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας του ότι… δεν θα είναι για πολύ Πρόεδρος!!!

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”