Δολοφονία στον Εύοσμο: Ο ξάδελφος μου την αγαπούσε και δεν της έδινε διαζύγιο. Αυτό ήταν το λάθος του και το πλήρωσε με τη ζωή του

Έχει συγκλονίσει η οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο, με τη δολοφονία 49χρονου από σύζυγο και κόρη, οι οποίες κάνουν λόγο για σεξουαλική και σωματική  κακοποίηση από τον 49χρονο.  Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λιμνιό μίλησαν  ο ξάδελφος και ο αδελφός του θύματος, οι οποίοι αρνούνται όσα λένε οι δυο γυναίκες. “Την αγαπούσε και ήθελε […]

Έχει συγκλονίσει η οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο, με τη δολοφονία 49χρονου από σύζυγο και κόρη, οι οποίες κάνουν λόγο για σεξουαλική και σωματική  κακοποίηση από τον 49χρονο. 

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λιμνιό μίλησαν  ο ξάδελφος και ο αδελφός του θύματος, οι οποίοι αρνούνται όσα λένε οι δυο γυναίκες.

“Την αγαπούσε και ήθελε να ξαναενώσει την οικογένεια του και δεν της έδινε διαζύγιο. Αυτό ήταν το λάθος του και το πλήρωνε και το πλήρωσε και με τη ζωή του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ξάδελφος του 49χρονου.

Δείτε το video