Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα: Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω να φάει…

Συγκλονίζει η  μητέρα της εννιάχρονης στη Ρόδο, η οποία λιποθύμησε από την πείνα ενώ περίμενε στον φούρνο  για να πάρει ψωμί. Η γυναίκα μίλησε στη Ζήνα  «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό και  για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς είναι ξενοδοχουπάλληλος και είναι  άνεργη εδώ και πολλούς μήνες. “Το παιδί μου δεν είχε φάει εκείνη τη μέρα […]

Συγκλονίζει η  μητέρα της εννιάχρονης στη Ρόδο, η οποία λιποθύμησε από την πείνα ενώ περίμενε στον φούρνο  για να πάρει ψωμί.

Η γυναίκα μίλησε στη Ζήνα  «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό και  για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς είναι ξενοδοχουπάλληλος και είναι  άνεργη εδώ και πολλούς μήνες.

“Το παιδί μου δεν είχε φάει εκείνη τη μέρα γιατί δεν έχουγιμε να φάμε. Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω να φάει…Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου. Της έδινα λίγα μακαρόνια σκέτα βρασμένα στο νερό γιατί δεν είχα κάτι άλλο να της δώσω. Είμαι απλήρωτη, δεν μπορώ να μπω ούτε σε αναστολή εργασίας. Τι να κάνω; Τι να προσφέρω στα παιδιά μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως σήμερα η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.

Δείτε όσα είπε