H απολογία της κατηγορουμένης για το έγκλημα στο Κορωπί: Δεν θυμάμαι πως πήρα το μαχαίρι και πως τη χτύπησα…

Όσα κατέθεσε η 29χρονη κατηγορούμενη του εγκλήματος στο Κορωπί όπου σκότωσε με μαχαίρι την πρώην γυναίκα του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των παιδιών της. “Oφείλω μια συγνώμη για τον πόνο που έχω προκαλέσει στους ανθρώπους και τα παιδιά της συγχωρεμένης και στα δικά μου. Είχαμε πολύ ωραία σχέση από το 2010- 2014. Δεν ήξερα […]

Όσα κατέθεσε η 29χρονη κατηγορούμενη του εγκλήματος στο Κορωπί όπου σκότωσε με μαχαίρι την πρώην γυναίκα του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

“Oφείλω μια συγνώμη για τον πόνο που έχω προκαλέσει στους ανθρώπους και τα παιδιά της συγχωρεμένης και στα δικά μου. Είχαμε πολύ ωραία σχέση από το 2010- 2014. Δεν ήξερα ότι είχε άλλη οικογένεια. Ξαφνικά ενώ ήμουν ήδη έγκυος 5 μηνών, μου είπε ότι ήταν παντρεμένος, χωρισμένος. Και εγώ και η συγχωρεμένη του ζητούσαμε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. […] Εκείνη τη μέρα δεν είχα σκοπιμότητα να έχω το μαχαίρι να σκοτώσω άνθρωπο […]».

Η ίδια περιγράφει στην απολογία της ότι τη μέρα του φονικού, το θύμα της έκανε νόημα να σταματήσει ενώ η ίδια περνούσε με το αυτοκίνητο. Ισχυρίζεται ότι το θύμα άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού κι έβριζε τη δράστιδα. Σε ερώτηση της προέδρου τι έλεγε το θύμα, η κατηγορούμενη απάντησε ότι «δεν μπορώ να πω. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να μπω στον ίσιο δρόμο, δε θέλω να αμαρτάνω».

Δείτε όσα είπε στην απολογία της στο video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.