Αγωνία για την τύχη της “Δήμητρας της Λέσβου”: Τον πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί ο κόσμος στο νησί είχε παράπονα…

Ο αδελφός της "Δήμητρας της Λέσβου" μιλά για τις συνθήκες διαβίωσης και τα προβλήματα που την οδήγησαν στο ψυχιατρείο.

Ο 64χρονος  Δημήτρης από τη Σκάλα Συκαμιάς είναι ένας βαθιά ευαίσθητος άνθρωπος, που θα ήθελε να έχει γεννηθεί γυναίκα.

Ο ίδιος ντύνεται  με γυναικεία ρούχα, καθώς έτσι νιώθει άνετα, κάτι που δεν έκανε όσο ζούσε η μητέρα του, η οποία δεν τον αποδέχθηκε ποτέ.

Έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του προσφυγικού για την αλληλεγγύη που έδειξε στους πρόσφυγες ενώ  οι αρχές αυτές τις μέρες έχουν εκδώσει Silver Alert, το οποίο αναφέρει πως ο Δημήτρης εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από τη ΨΝΑ  Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν.

Έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,75 μ. και είναι αδύνατος, Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε η κοινωνιολόγος του  SILVER ALERT Καλομοίρα Μπαζέλλι λέγοντας πως η καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισης  οφείλεται στην κακή συνεννόηση με τη ΓΑΔΑ , αφού η «Δήμητρα» φέρεται να δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο και όχι να εξαφανίστηκε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της «Δήμητρας», ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

“Τελευταία είχε χειροτερέψει. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί ο κόσμος στο νησί έκανε παράπονα. Φώναζε, χτυπούσε πόρτες. Με εισαγγελική μπήκε στο Δρομοκαΐτειο. Το τελευταίο διάστημα είχε χειροτερέψει, δεν καθάριζε, δεν σκούπιζε, δεν ζούσε σε καλές συνθήκες. Τα τελευταία βράδια δεν κοιμόταν, περπατούσε μέσα στη νύχτα πολλά χιλιόμετρα”.

Δείτε το video από την εκπομπή