Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 15μηνών βρέφους που “έσβησε” από βαριάς μορφής λοίμωξη του αναπνευστικού- Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Τι ανέφερε στην εκπομπή ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πτολεμαΐδας, από τον ξαφνικό θάνατο ενός βρέφους 15 μηνών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο 15 μηνών βρέφος διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του προκλήθηκε από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το μωρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος κατέληξε 2-3 ώρες αργότερα.

Η οικογένεια του βρέφους καταγγέλλει πως πήγε άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο το βρέφος όμως οι γιατροί έκριναν ότι το αγοράκι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι επέστρεψε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της οικογένειας, η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν οι γονείς με το βρέφος το νοσοκομείο ήταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, καθώς το παιδί είχε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί τους έδωσαν οδηγίες και τους είπαν να γυρίσουν στο σπίτι.

Μάλιστα τα αίτια και συνολικά ο χειρισμός του περιστατικού, αναμένεται να διερευνηθεί, μετά από παραγγελία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία διετάχθη από τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ., Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Σε κλίμα σπαραγμού και πένθους έγινε χθες η κηδεία του βρέφους στην Αλβανία.Ο θείος του βρέφους αλλά και ο άνθρωπος που ανέλαβε την κηδεία μίλησαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Δείτε το απόσπασμα: