Δικηγόρος 22χρονου τραγουδιστή: «Η καταγγελία είναι για άσεμνες χειρονομίες σε εργασιακό χώρο»
Ο δικηγόρος του νεαρού καλλιτέχνη που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκης μιλάει στις κάμερες για πρώτη φορά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις κατέθεσε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ένας 22χρονος τραγουδιστής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωανίδη. Η μήνυση αφορά σε καταγγελίες για ανήθικες προτάσεις σε εργασιακό χώρο.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαζωνάκης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του Χαράλαμπου Λυκούδη, στην οποία γίνεται λόγος για οργανωμένο σχέδιο εκβίασης σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, υποκινούμενο από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο δικηγόρος του καταγγέλλοντα τραγουδιστή Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.












