Διπλή δολοφονία στη Μακρυνίτσα: Οι εμμονικές τάσεις και τα τραγικά λάθη που οδήγησαν στον χαμό του Γιώργου και της Κωνσταντίνας

Είχε προταθεί η νοσηλεία του 31χρονου λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις  για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα με θύματα 2 αδέλφια την 28χρονη Κωνσταντίνα  και τον 30χρονο Γιώργο.

Ο   Δημήτρης Βούλγαρης, δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη και εν διαστάσει συζύγου της άτυχης 28χρονης,  μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την αδράνεια των υπευθύνων, που θα μπορούσαν όπως ισχυρίζεται να προλάβουν την οικογενειακή τραγωδία.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των ενεργειών και των καθυστερήσεων μεταξύ της συζύγου- θύματος, εισαγγελέα, αρμόδιων ψυχιάτρων και αστυνομικών αρχών, ήρθαν στην επιφάνεια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που απαντούν στο ερώτημα ‘’πώς ένας ψυχιατρικά ασθενής κατάφερε να βρίσκεται ελεύθερος και να κάνει πράξη όσα το αγριεμένο του μυαλό αποφάσισε’’.

Ο κ. Βούλγαρης αποκάλυψε στην εκπομπή πως εκπροσωπούσε νομικά το πρώην ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια και γνώριζε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πως ο 31χρονος πελάτης του είχε εμμονικές τάσεις ενώ προσέφυγε μάλιστα και 4 φορές σε ψυχιατρική κλινική όπως και στο Α.Τ της περιοχής έπειτα από μήνυση της οικογένειας των θυμάτων, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο.

Ο Δημήτρης Μαρέδης , δημοσιογράφος του  thenewspaper.gr μίλησε  για την κηδεία των αδικοχαμένων νέων που σκόρπισε τη θλίψη και την συγκλονιστική εικόνα του 2,5 ετών γιου της 28χρονης που ζητούσε τη μητέρα του.