Διπλή τραγωδία στη Χαλκιδική-Ακόμα στη ΜΕΘ το 8χρονο αγοράκι: Είναι πολύ δύσκολο να γιατρευτούν οι πληγές στην ψυχή του, μετά από όσα έζησε…

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Στρατονίκη Χαλκιδικής μετά την οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια 39χρονη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών. Ο σύζυγός της την την πυροβόλησε με καραμπίνα μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους και λίγη ώρα αργότερα έδωσε και εκείνος τέλος στη ζωή του. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που εξέτασε τις δύο σορούς μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης  στην εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αλλά  αποκλειστικά στην εκπομπή και στον Στρατή Λημνιό μίλησε και ο πατέρας του 36χρονου άντρα ο οποίος μπήκε πρώτος στο σπίτι και αντίκρυσε το φρικτό θέαμα.

Εντωμεταξύ αναρρώνει μετά το δύσκολο χειρουργείο ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και να βάζει τέλος στη ζωή του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή ο κ. Τσικόπουλος διευθυντής της παιδειοχειρουργικής του Ιπποκρατείου, όπου και νοσηλεύεται το αγοράκι.

“Το κορμάκι του είναι γεμάτο σκάγια”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε