Διπλό φονικό στη Φοινικούντα:Τι συνέβη στις 14 Οκτωβρίου και δεν ενημερώθηκε η αστυνομία
Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις πολύωρες απολογίες τους οι δυο 22χρονοι που είναι κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα.
Τόσο ο 22χρονος Ελληνοβρετανός όσο ο 22χρονος συγκατηγορούμενός και φίλος του του ακολούθησαν την ίδια τακτική, ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, σχετικά με το ποιος μπήκε στο μοιραίο κάμπινγκ της Φοινικούντας και δολοφόνησε τον 68χρονο ιδιοκτήτη και τον επιστάτη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Πέμπτςη ο εργοδότης του 22χρονου συνεργού αναγνώρισε τον νεαρό συνεπιβάτη στις 14 Οκτωβρίου που είδε στην τηλεόραση το πλάνο με τους δυο νεαρούς στο σκούτερ.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.
















