Δολοφονία Άλκη-“Συντετριμμένος” δηλώνει ο 20χρονος καταζητούμενος Αλβανός: Θέλει να πει συλληπητήρια στην οικογένεια… Είναι πάρα πολύ λυπημένος

Προκαλούν οι δηλώσεις του 20χρονου που έφυγε για να κρυφτεί στην Αλβανία

Μέσα στη μέρα ή αύριο αναμένεται να παραδοθεί στην Ελλάδα ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία και καταζητείται για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και των δύο φίλων του στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν τρεις ακόμα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο 21χρονος, τον οποίο «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα.
Ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού Παρασκευάς  Σπυράτος,  μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στον Στρατή Λημνιό  είπε πως ο  εντολέας του  είναι συντετριμμένος .

“Η θέση του είναι ότι θέλει να έρθει στις ελληνικές αρχές. Η πρώτη λέξη που θέλει να πει είναι τα συλληπητήρια του προς την οικογένεια του θύματος και ότι είναι πάρα πολύ λυπημένος και είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Έχει μια γενναία στάση ο εντολέας μου…” είπε  μεταξύ αλλων  κ. Σπυράτος.

Δείτε το σχετικό video