Δολοφονία στην Κω: Που στρέφονται οι έρευνες και ποιος ο ρόλος του συντρόφου της 27χρονης Αναστάζια

Όλο το ρεπορτάζ

Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που αναστάτωσε το νησί της Κω. Ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, συνοδευόμενος από άνδρες της ΟΠΚΕ φτάνει στο δικαστικό μέγαρο του νησιού με χειροπέδες και σημάδια στο πρόσωπο. Παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν απαντά στο παραμικρό.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος φέρετια και αυτός να έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Στο γραφείο της ανακρίτριας παρέμεινε μιάμιση ώρα. Πήρε προθεσμία να παρουσιαστεί ξανά την Τετάρτη το πρωί. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις, δεν είπε ούτε λέξη.

Τελευταία φορά η Ανασταζια είχε συναντηθεί με τον Μπαγκλαντεσιανό σε ένα μίνι μαρκετ. Ο ιδιοκτήτης του μίνι μαρκετ μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Κατερίνα Σουλιώτη και επιβεβαίωσε πως η 27χρονη και ο 32χρονος έφυγαν μαζί.

Σε κατάσταση σοκ στο δικαστήριο και η μητέρα αλλά και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζιαoοποίος έδωσε και εκείνος κατάθεση.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας συγκλονισμένος παρακολουθεί την υπόθεση. Μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτησή του στο τουίτερ ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο ώστε να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο.

Η εκπρόσωπος  Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου  μίλησε στην εκπομπή “Αλήθεεις με τη Ζήνα”για το έγκλημα, θέτοντας επί τάπητος όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Δείτε το video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”