Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις: Ποιοι και που την είδαν και όσα εξομολογήθηκε σε ιδιοκτήτρια καταστήματος

Όλες οι εξελίξεις

Ο κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής υπηρεσίας Silver Alert μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα  για τις εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης  Άρτεμις Βασίλη στο Κορωπί, στις 16 Οκτωβρίου.

Όπως αποκάλυψε  την Παρασκευή η κοπέλα εθεάθη στην Παιανία ενώ υπάρχει και καταγραφή από κάμερα ασφαλείας έξω από κατάστημα της Vodafone.

Το  επόμενο πρωί  το κορίτσι εθέαθη στο πάρκο Επίκουρου, στην οδό Περικλέους στον Γέρακα. Λίγο αργότερα, εθεάθη στη διασταύρωση Ιθάκης – Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από κατάστημα γυναικείων ειδών.Μια κυρία που την είδε σε κατάσταση σοκ, την πλησίασε και της μίλησε. Το κορίτσι της εξομολογήθηκε κάποια προσωπικά του θέματα. Τα ρούχα που φορούσε η Άρτεμις τη μέρα της εξαφάνισης ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή. Η κοπέλα έφυγε μετά με κατεύθυνση προς Ομόνοια τρέχοντας.

Χθες το πρωί 19/10, πολίτης την είδε επί της οδού Πανεπιστημίου, όταν κατεβαίνοντας από το λεωφορείο έπεσε πάνω της. Η κοπέλα φαινόταν αγχωμένη και η κατεύθυνση της ήταν προς Ομόνοια.

«Το κορίτσι κινείται και καταβάλλεται από αγχώδη κατάσταση. Κάποια προβλήματα πολύ προσωπικά της τη βασανίζουν. Εμείς έχουμε 60 εθελοντές σε τρεις ομάδες, οι οποίοι ερευνούν από το Μοναστηράκι μέχρι τη Σόλωνος και από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια» σημείωσε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Δείτε όλα όσα είπε στο video