Eπίθεση με βιτριόλι: Απόστολος Λύτρας: Η Ιωάννα είναι ένα σύμβολο και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταδίκη της κατηγορουμένης

Η μεγίστη των ποινών για το αδίκημα της είναι 15 χρόνια

Την ενοχή της 36χρονης κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε ο εισαγγελεας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου,  μετά την ολοκλήρωση της αγόρευσης του εισαγγελέα   και την διακοπή της  δίκης, που  θα συνεχιστεί στις 26 Οκτωβρίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

“Ο Εισαγγελέας προφανώς πρότεινε την ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας για πολλούς λόγους που ανέλυσε έναν προς έναν. Ακούω πολλούς να κάνουν σχόλια για το αδίκημα είναι χωρίς να ξέρουν τη δικογραφία… Και 15 χρόνια να μείνει στη φυλακή, που είναι η μεγίστη των ποινών για το αδίκημα της, αυτό που θα της μείνει ισόβια είναι ότι η Ιωάννα θα είναι ένα σύμβολο αγωνίστριας δίνοντας κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους με τη στάση της ότι ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, ό,τι και να μας συμβεί. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταδίκη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε