“Έσπασε” τα ισόβια η χήρα του δολοφονημένου καρδιολόγου στην Κρήτη- Τι είπε στο δικαστήριο η ίδια αλλά και ο Βούλγαρος εραστής της

Όλο το ρεπορταζ στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

«Έσπασε» την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα η 43χρονη χήρα του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που είχε δολοφονηθεί στην Κρήτη τον Οκτώβριο του 2017 οταν την ώρα που πήγαινε με το αυτοκίνητό του στο ιατρείο του δέχθηκε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε την 43χρονη χήρα ένοχη κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία. Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι 15 έτη κάθειρξη.

Ο 43χρονος πρώην εραστής της και φυσικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας του καρδιολόγου κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και του επιβλήθηκε και πάλι η ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου, ομολόγησε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ομοεθνή της αστυνομικό ενώ ο άνδρας ήρθε από τη Βουλγαρία παραδέχθηκε πως ήρθε για να σκοτώσει τον 62χρονο γιατρό στήνοντάς του ενέδρα θανάτου.

Τι είπε στο δικαστήριο η ίδια αλλά και ο εραστής της. Πώς αντέδρασε στην απόφαση του δικαστηρίου η οικογένεια του θύματος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”: