Γιώργος Καραϊβάζ: Το τηλεφώνημα στη σύζυγο του όπου μαθαίνει τον θάνατο του και η στιγμή που ο γιος του τον είδε πεσμένο νεκρό

Συγκλονίζουν όσα λέει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Στην  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας  ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης,  αποκάλυψε πως έμαθε ό ίδιος, αλλά και η γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου.

“Με ενημέρωσε ένας συνάδελφος ότι χτύπησαν τον Γιώργο. Δεν τον πίστεψα. Προσπάθησα να μάθω τι είχε συμβεί. Τηλεφώνησα στον Μανώλη Ασαριώτη, δεν ήξερε τίποτα. Μετά κάλεσα τον Σπύρο Λεβειδιώτη, ούτε εκείνος γνώριζε. Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάσα και αμέσως μου είπε: “Γιώργο, έπαθε κάτι ο Γιώργος;” Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου είπε πως είχε γίνει κάτι έξω από το σπίτι της, κοντά στο αυτοκίνητο του Γιώργου. Μετά άκουσα μια αναστάτωση, φωνές και έκλεισε το τηλέφωνο… Ο γιος του ο Δημήτρης βγήκε έξω και προσπαθούσε να δει αν ήταν ο πατέρας του αυτός που ήταν πεσμένος στον δρόμο. Είδε τα ρούχα του πατέρα του. Τον αναγνώρισε μέσα στα αίματα, πεσμένο στο έδαφος και κατέρρευσε…”

Δείτε το video