Γλυκά Νερά: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επικοινωνία της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου

Όλο το ρεπορτάζ

Νέες εξελίξεις  στην υπόθεση των Γλυκών Νερώ.

Το αίτημα των γονιών του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την  αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, απορρίφθηκε ενώ τεταμένες συνεχίζουν να είναι οι σχέσεις των οικογενειών της Καρολάιν και του  Αναγνωστόπουλου.

Η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον  στις Φιλιππίνες  με την οικογένεια της θεία της και σύμφωνα με τους γονείς της Καρολάιν το κοριτσάκι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”,  το δικαστήριο όρισε πως   οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να επικοινωνούν μια ώρα την εβδομάδα με τη  Λυδία μέσω Skype ή οποιουδήποτε άλλου  ηλεκτρονικού  μέσου.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά,  ο Θανάσης Χαρμάνης,  δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

“Εκδόθηκε χτες η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν”.

Δείτε το video