search-button
cross-out

Γύπας της Θεσσαλονίκης μέσα από τη φυλακή: Ζητάω συγνώμη στις γυναίκες που πλήγωσα…

Όσα είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Γύπας της Θεσσαλονίκης μέσα από τη φυλακή: Ζητάω συγνώμη στις γυναίκες που πλήγωσα…

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «γύπα της Θεσσαλονίκης» ο οποίος έχει προφυλακιστεί καθώς είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες εξαπάτησης γυναικών και όχι μόνο με κέρδη που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να προσδιοριστούν αλλά αποτελούν λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο περιβόητος Γύπας φέρεται να χειραγωγούσε τις καταγγέλουσες νέες γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται ότι εκείνος τις ξεγέλασε και τις εξαπάτησε παριστάνοντας τον ερωτευμένο με στόχο να τους αποσπάσει τεράστια ποσά.

Η υπόθεση έλαβε τεράστιες προεκτάσεις και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητάς του, καθώς εκτίμησε ότι η λίστα των εξαπατημένων γυναικών ίσως και να μεγαλώνε με πιθανότητα νέων καταγγελιών σε βάρος του.

Ο 28χρονος, συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις 120.000 ΕΥΡΩ.

Δυο γυναίκες τον κατηγορούν ότι τους απέσπασε πάνω από 150.000 ευρώ μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Η μια εκ των δυο συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές για την σύλληψη του, δίνοντας του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η δεύτερη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο φέρεται να μίσθωνε για λογαριασμό του πανάκριβα αυτοκίνητα. Του έδωσε συνολικά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, 70.000 ευρώ τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν. Πρόσωπα από το περιβάλλον του κατηγορούμενουφέρεται να υποστήριξαν ότι το 28χρονο μοντέλο «τον ζήλευε παθολογικά καιτον παρακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε» κάτι που αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο και ο 28χρονος πρώην σύντροφος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε παράλληλη σχέση με τις δυο παθούσες. Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο κατάλογος των θυμάτων του είναι μακρύς, με πολλά άλλα θύματα να έχουν πληρώσει ακριβά τον… έρωτά τους για τον νεαρό άνδρα..

Στους διαλόγους με τα υποψήφια θύματά του ο ίδιος φέρεται να ζητά 20.000 ευρώ ενώ σε άλλο διάλογο φέρεται να απειλεί  άλλη κοπέλα ότι αν δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε για να μείνει στην Ελλάδα, θα έφευγε στο εξωτερικό.

Τις τελευταίες δυο ημέρες προστέθηκαν δύο ακόμη καταγγελίες σε βάρος του, μία καταγγελία ενός άντρα και μιας γυναίκας τις οποίες εξετάζει η αρμόδια Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι δικηγόροι της δεύτερης καταγγέλλουσας μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειεες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό αναφέρουν:

Η εντολέας μας έχει καταθέσει όσα γνωρίζει και έχει υποβάλλει τα στοιχεία που διαθέτει τόσο στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης όσο και στο πλαίσιο τακτικής ανάκρισης ενώπιον της κας. Ανακρίτριας.Εξ’ όσων γνωρίζουμε, η έρευνα από τις Δικαστικές Αρχές συνεχίζεται με συνεχή συλλογή νέων στοιχείων.

Αναφορικά με διάφορες φερόμενες “διαρροές” στον τύπο που αποδίδονται στο “περιβάλλον” του κατηγορουμένου και στρέφονται  κατά (και) της εντολέως μας δηλώνουμε ότι: Προφανώς συμμορφωνόμαστε με την αρχή της μυστικότητας της ανάκρισης και έχουμε εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές ως εκ τούτου δεν υπεισερχόμαστε καν  στη διαδικασία ενός “άτυπου διαλόγου” με διαρροές από την πλευρά του κατηγορούμενου στον τύπο, οι οποίες μάλιστα είναι προφανώς αβάσιμες και έχουν ως σκοπό τον αποπροσανατολισμό των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη.  Εξ άλλου, πρόκειται για “ισχυρισμούς” οι οποίοι δεν προβλήθηκαν καν από από τον ίδιο τον κατηγορούμενο κατά την απολογία του και καταφανώς στερούνται σοβαρότητας. Εμείς ότι είχαμε να καταθέσουμε, το καταθέσαμε ενώπιον των αρμόδιων Αρχών.Η καταγγέλλουσα προσπαθεί να διαχειριστεί ψυχολογικά το σοκ των αποκαλύψεων και ζητεί ευγενικά την διακριτικότητά σας.

Ο 28χρονος μίλησε στο Στρατή Λημνιό μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται και δίνει τη δική του απάντηση.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr