Η αντίδραση των κοριτσιών που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη-Τι απαντούν οι δικηγόροι τους;

Όλο το ρεπορτάζ

Τι απαντούν οι δικηγόροι των δύο γυναικών  της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού, που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα, για τις αποκαλύψεις σχετικά με το DNA στις θέσεις οδηγού και συνοδηγού, στο μοιραίο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης  το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Οι δικηγόροι των δυο κοριτσιών,  Χρήστος Άσπρος και  Ιωάννης Κωλέττης εξέδωσαν δελτίο τύπου περνώντας στην αντεπίθεση και κάνουν μήνυση στον μάρτυρα που λέει πως είδε εκείνο το βράδυ τον Παντελή Παντελίδη να μην βρίσκεται στην θέση του οδηγού.

“Είναι γνωστό, ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και εν συνεχεία η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, είχε απορρίψει την έγκληση των μηνυτών μας εναντίον μας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ΚΚ Εισαγγελείς, αξιολογώντας όλο το αποδεικτό υλικό της δικογραφίας, συμπεριλαμβανομένου και όλου του αποδεικτικού υλικού που είχαν εισφέρει οι μηνυτές μας, μεταξύ των οποίων και οι ιδιωτικές γνωμοδοτήσεις όλων των τεχνικών συμβούλων τους, συμπεριλαμβανομένου και της έκθεσης αξιολόγησης γενετικού υλικού του Κ. ΦΙΤΣΙΑΛΟΥ.
Συνεπώς η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ, τάχα νέων στοιχείων για DNA κλπ ΔΕΝ είναι νέα στοιχεία”, τονίζουν χαρακτηριστικά στο υπόμνημα.

Δείτε το video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”