Η απάντηση του 43χρονου στην καταγγελία της 16χρονης κόρης του για ασέλγεια: Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν

Τι απαντά ο πατέρας της 16χρονης στις κατηγορίες στον Στρατή Λημνιό.

43χρονος πατέρας, συνελήφθη και βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία ότι έκανε ασελγείς πράξεις στην 16χρονη κόρη του.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα παρουσίασε το μεσημέρι  όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης, ενώ στην εκπομπή μίλησαν ο σύντροφος της κοπέλας, ο δικηγόρος του πατέρα, αλλά και ο πατέρας ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

“Όταν ήταν 12 χρόνων έγινε ο βιασμός. Μου έχει περιγράψει περιστατικά με τον πατέρα της. Συνήθως γινόταν το απόγευμα προς βράδυ, πήγαινε κρυφά χωρίς να τον καταλάβει”, τόνισε ο πατέρας της κοπέλας ενώ ο δικηγόρος του πατέρα, κ. Νίκος Μακρής είπε μεταξύ άλλων:

“Αυτά συμβαίνουν όταν μια επαναστατημένη έφηβη θέλει να φύγει από το σπίτι για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, όπως νομίζει. Ο κύριος έχει τα διπλάσια χρόνια από εκείνη και όχι τόσο καλό παρελθόν. Ο πατέρας της αντέδρασε και η μικρή θεώρησε καλό να τον καταγγείλει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά”.

Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε:

“Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν. Το παιδί μου το μεγαλώνω από δύο ετών απ΄όταν έφυγε η μητέρα της. Η σχέση με το παιδί μου ήταν και είναι άριστη. Της έχουν βάλει λόγια να λέει διάφορα πράγματα”.

Δείτε το video