Η έκκληση της σύζυγου του 58χρονου που συνελήφθη για τις κλοπές στις τραπεζικές θυρίδες:Δεν είμαι σε θέση να το διαχειριστώ. Χρειάζομαι τη στήριξη σας…

Τι ζητάει;

Το παραβατικό προφίλ του 58χρονου συλληφθέντα για τη διάρρηξη των τραπεζικών θυρίδων και το παρελθόν του για πράξεις που αφορούν σε βαριά αδικήματα  περιέγραψαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα   ο  Γιώργος  Καραϊβάζ, ο Πέτρος  Κουσουλός  και η Άρια  Καλύβα.

Το DNA εντός θυρίδας που ‘’πρόδωσε’’ τον σύζυγο δημοφιλούς τηλεπερσόνας και ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο φέρεται να διέρρηξε αμύθητες περιουσίες, οδήγησε τις Αρχές σε εξονυχιστικές έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση.  Η σύζυγος του που είναι γνωστή αισθητικός έδωσε τη δική της απάντηση της  στον Στρατή Λημνιό μετά την σοκαριστική σύλληψη και την  ανακοίνωση των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

“Δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση. Ο σύζυγός μου δεν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση. Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας, δεν υπάρχουν στοιχεία”, τόνισε χαρακτηριστικά η  γνωστή επιχειρηματίας ενώ  ζήτησε από όσους την αγαπούν και τη νοιάζονται να τη σεβαστούν και να είναι κοντά στα παιδιά της και την ίδια.

Δείτε όσα είπε