Η έκκληση του αδελφού του 33χρονου εξαφανισμένου γιατρού στην Κρήτη: Μακάρι να είναι ζωντανός. Θέλω να παρακαλέσω…
Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς από τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο 33χρονος ειδικευόμενος γιατρός ο οποίος εργαζόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου έφυγε εκείνο το βράδυ από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του λέγοντας πως θα πάει μια βόλτα αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.
Την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην εργασία του γεγονός που ενίσχυσε την ανησυχία των συναδέλφων και της οικογένειάς του ενώ το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.
Καθοριστικό στοιχείο στην υπόθεση αποτέλεσε ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Φρες. Το όχημά του βρέθηκε χωρίς κανένα ίχνος του 33χρονου.
Στις έρευνες από την πρώτη στιγμή συμμετέχουν κλιμάκια της Ελληνικής αστυνομίας, η πυροσβεστική υπηρεσία με πεζοπόρα τμήματα, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος και drone για εναέρια επιτήρηση.
O αδελφός του 33χρονου γιατρού το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Κατερίνα Σουλιώτη.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.















